Fantastisk flot Fritidsfest i Humlehøjhallen

9. april 2016 Sundeved

Fredag aften blev Sønderborg mestre og en række ildsjæle samt foreninger hædret på flotteste vis i Humlehøjhallen,IMG_1194 hvor hædring, underholdning og spisning blev flettet flot sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede fra starten lovede et godt, for her fik de godt 500 mennesker i salen fornøjelsen af en åbning med Als Performance Akademi, der hurtigt, flot og smart fik vist, at det blandt andet handler om sport og idræt.

Baggrundmusikken til aftenen blev serveret af SoupSteak & Ice.

Politikeres nære forbindelse afsløret

Gæstestjernen i programmet var Henrik Svanekiær, der har evnen til at kunne afsløre vores tanker – og det lykkedes ham på fantastisk vis at afsløre, hvor tæt borgmester Erik Lauritzen i virkeligheden er på Venstres Claus Klaris. Faktisk viste det sig, de føler rigtigt meget for hinanden.

“Nu skal i lukke øjnene og så skal i lægge mærke til, om jeg enten stryger jer på armen eller prikker jer på skulderen”, sagde han, da han fik dem stilletryg mod ryg på scenen.IMG_1280

Når han rørte ved Erik Lauritzen, så kunne Claus Klaris mærke det – og da han holdt et tændt stearinlys under Claus Klaris’ arm, så mærkede borgmesteren tydeligt varmen.

Henrik Svanekiær gav også nogle prøver på, hvor fantastik har er til at forudsige ting.

“Det er et flot arrangement, som Folkeoplysningsudvalget har sat sammen – og jeg håber virkeligt, at de gør det til en tradition”, siger borgmesteren, der var tydeligt tilfreds med, at der fra nu af gøres endnu mere for, at det at blive hædret sker i festlige rammer.

Læs mere om Fritidsfesten HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk