Fantastisk Live-Shopping på SønderborgNYTs Facebook

28. januar 2021 Erhverv

Flere end 600 personer fulgte med, da SønderborgNYT og Vores Sønderborg torsdag aften sendte Live-Shopping på SønderborgNYTs Facebookside – og hele vejen gennem udsendelsen blev der bestilt varer.

“På kontoret i Vores Sønderborg er vi i gang med at svare alle de mennesker, som har bestilt varer fra en af butikkerne. Vi bekræfter hvert enkelt køb i en personlig Facebook-besked og dem, der ikke har fået en besked i løbet af fredag, får ikke den ønskede vare”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Butikkerne, som viste varer frem, var Vinspecialisten, Huset Torré, Change, Schlott og Viller.

“Allerhelst ville jeg holde min butik åben, men det må jeg ikke – og nu prøver vi så, om Live-Shopping giver noget”, siger Brian Schlott, der dagligt tager imod ordrer via Facebbok og telefonopkald

Stor optimisme spores der hos Viller.

“Det var alletiders at være med og når det drejer sig om salg under udsendelsen, så er jeg optimist”, siger Sanne Viller.

Du kan se eller gense udsendelsen på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...