Fantastisk stemning ved Runrig-koncert i Mølleparken

1. juni 2013 Kultur

Flere end 5000 musik-glade mennesker samlede sig fredag aften i Mølleparken i Sønderborg, hvor Kultur i Syd have sat Runrig på plakaten.

Og selvfølgelig er det en succes, når det meget koncert-rutinerede orkester træder op på scenen og øser ud af fyrre års erfaringer.

Runrig trak fuldt hus i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Foto: Ole Kæhler

Styrken hos Runrig er, at bandet ikke lyder som noget, vi har hørt tusinde gange før. Runrig har sin egen specielle lyd med afsæt i skotske traditioner og gællisk musik, som gør, at det er svært ikke at lade sig rive med af stemninger og intensitet.

Og for rigtigt mange var det et glædeligt genhør med de dygtige musikere, der har spillet flere steder i landet gennem de mange år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faktisk kom der gæster fra mange egne af landet blot for at lægge ører til Runrig – en gruppe på fire kom helt fra Leipzig på grund af koncerten.

Se Bo Bach Jensens koncertbilleder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557686464281922.1073741867.371861676197736&type=1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...