Farlig ukrudtsbrænder fra jem & fix skal retur

4. juni 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sikkerhedsstyrelsen advarer mod en farlig ukrudtsbrænder af mærket Garden, som er blevet solgt i jem og fix i hele landet.

Ukrudtsbrænderen er identisk med en brænder af mærket Ignite Nordic, som er solgt i Bauhaus, og den er nu tilbagekaldt fra forbrugerne.

Brænderen har været årsag til et alvorligt uheld i en have på Københavns Vestegn. Importøren har straks stoppet salget af brænderne og tilbagekalder nu alle solgte.

Forbrugere, som har købt en ukrudtsbrænder med vogn af mærket Garden i jem og fix i maj og juni, skal straks stoppe brugen og levere den tilbage til butikken. Så klart er budskabet fra Sikkerhedsstyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brænderen er den samme som den brænder af mærket Ignite Nordic, der forleden blev tilbagekaldt fra Bauhaus, fordi den har været årsag til en eksplosionsagtig brand. Gasflasken fløj 10 meter.

19. juli 2024 Samfund, Sydals

Masser af mennesker på gaderne i Skovby

19. juli 2024 Samfund

Der var virkeligt mange mennesker i Skovbys gader torsdag aften, hvor der var Sk0vby by Night. Flere steder var der levende musik, kroen havde både drikkevarer, buffet og helstegt pattegris. De frivillige brnadmænd fra Sydals var også på plads – både med brandbiler og ringriderpølser. Hertil kommer et væld af boder med kunsthåndværk, husflid og […]

Læs mere...