Farlige personer flygtet fra Retspsykiatrisk afdeling i Middelfart

28. marts 2018 112

Fyns Politi modtog tirsdag aften en anmeldelse om, at tre fanger er flygtet fra Retspsykiatrisk afdeling i Middelfart under en gårdtur.

Personalet på stedet er ikke kommet til skade elle blevet truet i forbindelse med flugten.

Den ene person skønnes ikke farlig for andre. De to andre skønnes så farlig, at politiet vælger af efterlyse dem offentligt.

De beskrives som:

A: Anthony Knud Kold, mand, 31 år, 182 cm høj, kraftig af bygning, lyst hår, blå/grønne øjne, iført hvide tennissko, mørke bukser, sort hættetrøje, sort halvlang jakke og hvide handsker.

B: Michael Kamari, mand, 35 år, 186 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført sorte sko, sorte joggingbukser og sort trøje/sweatshirt m/hætte.

Den ene kan være i Jylland

Der er ikke nogen konkret mistanke om, hvor A og B søger hen. Men A har tidligere ophold sig i Middelfart, hvor politiet også har søgt efter ham. B har tidligere ophold sig både i Jylland og på Fyn, skriver Politiet i en pressemeddelelse.

Hvis man træffer de 2 personer, eller har kendskab til hvor opholder sig, anmodes man om straks at kontakt politiet på 1-1-4. Politiet fraråder, at man selv tager kontakt til dem, men alene observerer og notere sig nødevendige oplysninger, samtidig med at man tager kontakt til politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er i øjeblikke ikke yderligere oplysninger i sagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...