Fars Køkkenskole hitter mere end ventet

9. september 2016 Sønderborg

I et samarbejde mellem Sønderborg Kommune og Jesper Kock i Det Sønderjyske Køkken er der lavet en slags kokkeskole for far og søn, der i fællesskab laver både spændende, velsmagende og sund mad.

“Pladserne er blevet revet væk på de første tre hold, så derfor har vi sørget for at man kan tilmelde sig et fjerde hold. Det har skabt stor glæde ved børn og fædre, der i første omgang havde fået et desværre”, siger Jesper Kock til SønderborgNYT.

Fars Køkkenskole er et projekt, som er udviklet i Vallensbæk kommune for Nordea Fonden. Det har skabt nogle gode oplevelser for fædre og deres børn, og flere fædre har efterfølgende oplevet, at de har deltaget mere i køkkenet efterfølgende og de har fået et bedre forhold til deres børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Børnene skal være 2-4. klasse og have en far, onkel, bonusfar eller en anden mandlig voksen med”, siger Jesper Kock.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...