FBL Management gearer studerende til virkeligheden

18. februar 2016 Uddannelse

Fire studerende er i en slags praktik hos FBL Management, hvor de arbejder med opgav, der skal føres ud i livet.

“Og det er meget anderledes end på SDU eller EASV, hvor vi får en opgave og laver den. Opgaverne hos FBL Management er IMG_8778nogle, der skal bruges af mennesker og ikke bare bedømmes”, siger Ieva Simkute til SønderborgNYT. Sammen med Lys Gebhardt arbejder hun på et lidt hemmeligt projekt, en event, der skal favne både Sønderjylland og det nordlige Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to øvrige, Victoria Meyer og Svenja Wegge, bruger deres kunnen henholdsvis på at gøre 1864-løbet endnu mere kendt og så at planlægge en forretningskonference i Teheran.

“Business er som en krig, hvor alt er i konstant forandring. På uddannelsesstederne får de studernede bare en opgave og den kan de så løse, uden at omstændighederne riókker sig det mindste. Sådan er det ikke herude i virkeligheden”, siger medejer Hans Flindt fra FBL Management, der har adresse på Ellegaardvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop det med den store forskel på den virkelige verden og uddannelsesinstitutionerne, mener Hans Flindt forpligter virksomheder til at tilbyde studerende praktikforløb.

“Vi er forpligtet til at geare de unge mennesker til virkeligheden og hos os gør vi det med konkrete opgaver, der skal bruges”, siger han.

De fire piger mødes med Hans Flindt eller hans kompagnon, Thomas Bjørn Lüthi en gang om måneden, hvor der gøres status på opgaverne, rettes ind eller ud.

“Og det er virkeligt motiverende, at vi en dag kommer til at se, hvordan vores arbejde virker”, siger de studerende.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk