Sønderjyske og FC Sønderborg glade for samarbejdet

23. august 2016 Sundeved

Sports- og talentchef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, er glad for den nye aftale. Han påpeger vigtigheden af Sønderborg-områdets stærke talentarbejde, og så er det er heller ingen hemmelighed, at området har været leveringsdygtige i flere gode fodboldspillere.fc sønderborg

“Det er glædeligt, at vi har indgået en ny og mere tidssvarende aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sportschef Rasmus Andreassen fra FC Sønderborg fortjener ros for sin positive og konstruktive tilgang, og jeg ser frem til, at begge klubber kommer til at drage fordel af samarbejdet. Med den eksisterende aftale med SUB Sønderborg via SønderjyskE Fodboldsamarbejde og nu aftalen med FC Sønderborg, står vi stærkt i Sønderborg-området, hvor der ydes et fantastisk stykke talentarbejde”, siger Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Med aftalen kan de største talenter fra FC Sønderborg fra U15 til U17 skifte til SønderjyskE.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ældre spillere, der ikke er i nærheden af superligatruppen, kan omvendt skifte den anden vej. Hos FC Sønderborg vender mundvigene også opad efter den nye aftale er underskrevet.

“Aftalen betyder, at vi udvikler talenter i hele området.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderjyskE får dem ind lidt tidligere og slår de ikke til, kommer de hurtigere retur, så vi kan holde gang i deres udvikling. Samtidig kan vi måske også trække lidt mere på ressourcer og kompetencer fra SønderjyskE-organisationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og endelig så har vi også mulighed for at få adgang til spillere, der ikke slår til og får kontrakt på superligaholdet”, siger FC Sønderborg-sportschef Rasmus Andreassen.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...