Fejl hos Nets får telefonerne til at kime hos Sønderborg Forsyning

27. marts 2018 Erhverv

En fejl fra virksomheden Nets har udløst telefonstorm hos Sønderborg Forsyning.

NETS glemte nemlig at vedhæfte årsafregningerne, inden de trykkede ’send’ til flere end 20.000 af Sønderborg Forsynings kunder.

“Det betyder, at de kunder, som betaler deres regninger via Nets, kun kan se, det beløb de skal betale, når de åbner deres netbank. De kan ikke se selve årsafregningen og dermed, hvad de betaler for”,siger kundechef ved Sønderborg Forsyning, Janni Jepsen.

Årsregningerne kommer med posten

For at rette op på fejlen vil Nets nu sende årsafregningerne med posten, siger Janni Jepsen:

“Nets har lovet at sende årsafregningerne med posten, men det betyder, at vores kunder først får dem i næste uge. Derfor håber vi på forståelse. Der er rigtig mange, der lige nu ringer, fordi de ikke kan forstå, hvorfor de ikke kan se årsafregningen. Men der er altså ikke andet at gøre end at vente”, siger hun i en pressemeddelelse.

Sønderborg Forsyning er tilsyneladende ikke det eneste forsyningsselskab, der er ramt af fejlen – yderligere 10 selskaber oplever efter sigende samme problem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...