Fem entreprenører kan byde på byggeriet af Logistik- og Servicecentret

13. november 2020 Erhverv

Sønderborg Kommune har nu sendt fem entreprenører til den videre udbudsproces i forbindelse med Logistik- og Servicecentret, der skal bygges på Ingolf Nielsens Vej.

Kontrakten om opførelsen af Logistik- og Servicecenteret forventes underskrevet inden nytår efter endt udbudsproces. Det skriver Sønderborg Kommune.

Logistik- og Servicecentret kommer til at huse syv forskellige afdelinger med i alt cirka 200 medarbejdere. Det drejer sig om Vej og Park, Vintertjenesten, Brand & Redning, Service & Ejendomme, Hjælpemiddeldepotet, Rådhusservice og Transportkontoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med det nye center er at opnå en optimeret drift og synergi i opgaveløsningen, som giver et økonomisk rationale. Det drejer sig blandt andet om optimering af administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse og optimering af diverse vagtordninger.

De fem entreprenører der kan byde er BASE Erhverv – Horsens, CC Contractor – Herning, Jørgen Friis Poulsen – Herning, Ommen & Chr. Johansen – Rødekro og Sønderborg Ingeniør og Byggeforretning – Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...