Fem entreprenører kan byde på byggeriet af Logistik- og Servicecentret

13. november 2020 Erhverv

Sønderborg Kommune har nu sendt fem entreprenører til den videre udbudsproces i forbindelse med Logistik- og Servicecentret, der skal bygges på Ingolf Nielsens Vej.

Kontrakten om opførelsen af Logistik- og Servicecenteret forventes underskrevet inden nytår efter endt udbudsproces. Det skriver Sønderborg Kommune.

Logistik- og Servicecentret kommer til at huse syv forskellige afdelinger med i alt cirka 200 medarbejdere. Det drejer sig om Vej og Park, Vintertjenesten, Brand & Redning, Service & Ejendomme, Hjælpemiddeldepotet, Rådhusservice og Transportkontoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med det nye center er at opnå en optimeret drift og synergi i opgaveløsningen, som giver et økonomisk rationale. Det drejer sig blandt andet om optimering af administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse og optimering af diverse vagtordninger.

De fem entreprenører der kan byde er BASE Erhverv – Horsens, CC Contractor – Herning, Jørgen Friis Poulsen – Herning, Ommen & Chr. Johansen – Rødekro og Sønderborg Ingeniør og Byggeforretning – Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Burgerhjørnet åbner midt i december

1. december 2021 Erhverv

I midten af december åbner Burgerhjørnet igen, siger den nye ejer, Filip Andersen, til SønderborgNYT. “De næste uger bruger jeg på at gøre klar og så bliver det til Burgerhjørnet, som vi kendte det og her skal der hotdogs og burgere over disken”, siger Filip Andersen, der netop har købt stedet. Han har ikke erfaringer […]

Læs mere...