Fem konkurser i Sønderborg var et farvel til 27 arbejdpladser

8. november 2022 Erhverv

Tal fra Danmarks Statistik viser at 20 virksomheder i de fire sønderjyske kommuner er gået konkurs i løbet af oktober måned. I samme måned sidste år var antallet af konkurser seks.

Tallene fra Sønderborg viser, at fem virksomheder er gået konkurs og i oktober 2021 var der to virksomheder i Sønderborg-området, der drejede nøglen.

I Haderslev er der to virksomheder, som gik konkurs i oktober i år – og i oktober sidste år var der en enkelt. I oktober har fire virksomheder i Tønder drejet nøglen og sidste år var der ingen konkurser i oktober, viser tallene.

I Aabenraa Kommune er 9 virksomheder gået konkurs i oktober og det er seks flere end i samme måned sidste år.

Antallet af tabte arbejdspladser i Sønderborg er 27, mens det i Aabenraa er 58. I Haderslev kostede konkurserne otte arbejdspladser og i Tønder to.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Nyt Center for Industriel Software på vej til SDU

1. december 2022 Uddannelse

SDU går sammen med Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune om at oprette et nyt Center for Industriel Software, CIS, med forskning, nye laboratorier og tilhørende ingeniøruddannelser inden for softwareområdet. Den 1. december underskrev repræsentanter fra SDU, Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune en aftale om oprettelsen af Center […]

Læs mere...