Fem landsbylaug inviterer til ‘Valgmøde å Sydals’

17. oktober 2021 KV21

De fem landsbylaug på Sydals har inviteret spidskandidaterne for partierne til valgmøde i Lysabild Børneunivers torsdag den 4. november kl. 19.30. Hvor alle er velkomne uden tilmelding.

Kandidaterne skal forholde sig til den udviklingsplan, som Sydals-laugene har lavet i fællesskab på baggrund af borgermøder i 2018. Den kan ses på lysabild-sydals.dk og hedder ’Udlevelse i verdensklasse’. Derudover vil det være op til tilhørerne og kandidaterne at præge debatten.

I seneste kommunalvalgkamp i 2017 omtalte politikerne valgmødet på Sydals som det bedst besøgte i hele valgkampen. Det vil desuden være muligt at hilse på de lokale kandidater denne aften. Det er gratis at deltage i valgmødet, og der er ingen tilmelding, skriver landsbylaugene i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden valgmødet er der fællesspisning, hvor mange af kandidaterne spiser med.

Hvis du vil deltage i fællesspisningen, der starter kl. 18.30, skal du tilmelde dig Åben Skole ved Erling Junker på 23 61 47 29 eller ejja@bbsyd.dk senest søndag den 31. oktober.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...