Fenrisulven er løs – mjød til påsken til halv pris

1. april 2015 Kultur

Vikingerne fra Nordals er hyret til et større påske-arrangement og det fejrer de med at uddele smagprøver på Mjød i Borgen onsdag fra kl. 11 – og så kan der erhverves hele flasker af den liflige drik til halv pris frem til kl. 13.

Ikke nok med det. De tager også et udvalg af de eftertragtede vikingesmykker med i Borgen ligesom der opstilles plancher med vikinge-tatoveringer1185622_10202163384435880_1292506975_n

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne give sønderborgenserne et glimt af den fælles fortid og så synes vi, at folk skal prøve de forskellige slags mjød i stedet for altid at skylle øl og snaps ned”, siger Lis Carstensen til SønderborgNyt.

Torsdag er de med i et større vikinge-arrangement i Hedeby, hvor de selvfølgelig også fejrer påske med solide retter fra vikingetiden og masser af mjød.

“Men onsdag er vi lette at finde, når vi står på torvet i Borgen i vikingetøjet”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...