Ferie-ramt byråd

28. juni 2017 Politik

På onsdagens byrådsmøde var der afbud fra Anders Brandt, Aase Nyegaard og Stephan Kleinschmidt, der alle holder ferie.

Derfor var der kaldt stedfortrædere ind.

“Jeg ser at Karsten Höyer Grau fra Nye Borgerlige og Petter Astrup fra Venstre heller ikke er her. Og jeg mener ikke, de har maldt fra, så vi kunne have funder stedfortrædere for dem”, siger Borgmester Erik Lauritzen, inden onsdagens byrådsmøde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...