Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter.

Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen frie weekender, glæder de sig til at prøve det:

”For et års tid siden blev vi kontaktet af Claus Elbæk fra Feriepartner, der luftede tanken om et fremtidigt samarbejde. Det besøg satte nogle spekulationer i gang hos os – og de er blevet gradvis større, indtil vi nu står her, hvor vi er i dag og en stor del af vores virksomhed er afhændet til Feriepartner Sønderborg”, siger ejerparret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det spiller selvfølgelig også en stor rolle, at Lone Unger, der indtil sidste år har været en fast del af virksomheden, har fået fuldtidsbeskæftigelse ved en større virksomhed i Sønderborg, og derfor ikke har haft meget tid til at tage del i den daglige drift.

”Vigtigt er også, at vi med aftalen har kunnet sikre en del af vores administrative medarbejdere og de af vores servicekollegaer – der har ønsket at flytte med over til Feriepartner – fortsat beskæftigelse. De værdier, vi har drevet vores forretning ud fra, harmonerer godt med de tanker og ideer, der driver Feriepartner Sønderborg, så vi håber at også vores nu tidligere gæster vil hilse det nye samarbejde velkommen”, siger Lone & H. C. Unger.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hos Feriepartner Sønderborg er vi selvfølgelig særdeles glade for den tillidserklæring, Lone & HC Unger har vist os, og vi ser frem til at servicere såvel de nye udlejere, som vores hidtidige”, siger Mette Jersild, bureauleder for Feriepartner Sønderborg, og fortsætter: ”Der forestår nu et større arbejde med at få indtastet diverse ejendomsoplysninger i vores system, og så ellers få integreret Nordferien-personalet i teamet på kontoret”.

”Med overtagelsen har vi allerede fra dag et opnået den målsætning, vi havde sat for hele det første år, så man må sige, det tegner til at blive en flyvende start” siger ejerrådgiver Claus Elbæk, der netop i disse dage er travlt beskæftiget med at få de sidste kontraktmæssige forhold på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

”H.C. Unger og jeg har aftalt at køre parløb den næste måneds tid, så vi sikrer os, at overgangen bliver så lempelig for Nordferiens hidtidige udlejere som overhovedet muligt. Fordelene for vores nye udlejere er jo, at de bliver en del af en større, men stadig helt lokal, virksomhed med flere markedsføringsmæssige strenge at spille på samtidig med at de stadig kan komme i kontakt med John på kontoret, som de jo kender. Jeg glæder mig i hvert tilfælde til samarbejdet” sig Claus Elbæk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Feriepartner Sønderborg holder åbningsreception på Agtoftvej i Ulkebøl torsdag den 2. februar 2023 kl. 13-16, hvor alle husejere, samarbejdspartnere samt interesserede er velkommen.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...