Fernando Alonsos e-sporthold kommer til Sønderborg

28. maj 2018 Samfund

FA Racing G2 Logitech G, der ejes af den dobbelte Formel 1-verdensmester Fernando Alonso, kommer til Sønderborg den 31. august, hvor de skal være med i Cross Border E-Sports-festival.

”Det er kæmpestort, fordi Fernando Alonso har verdens bedste hold til E-sport-racing”, siger Thomas Bjørn-Lüthi, der er bestyrelseformand for Cross Border E-sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fernando Alonso er selv en ildsjæl indenfor E-sport Racing og hans hold består af gamere fra forskellige lande. Der er også en enkelt dansker med.

”Når racerkørere ikke er på banen, så øver de foran skærmen. Derfor er nærmest rutine for racerkørere at give den gas over computeren”, siger Thomas Bjørn-Lüthi til SønderborgNYT.

Altså har Fernando Alonso indsigt i gamer-livet og han har samlet et virkeligt stærkt hold.

Hvilke gamere, der bliver fløjet til Sønderborg, meldes ud senere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...