Festdag for deltagerne i Vi Cykler til Arbejde

6. juni 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Flere end 800 cyklister har drønet af sted på cykelstierne i hele kommune tidlig morgen og sen eftermiddag. Nogle cyklede i smart cykelsportstøj – andre i stilren habit. Nogle på elcykler og andre brugte rå pedalkraft.

Fælles for dem alle var, at de var med i cykelkampagnen “Vi cykler til arbejde”, hvor der skulle cykles mest muligt i maj måned.

I maj måned snurrede cykelhjulene lystigt.

I maj måned snurrede cykelhjulene lystigt.

“Formålet med kampagnen er, at flere skal få øjnene op for de mange fordele, der er ved at cykle. Det er klimavenligt, fordi bilen bliver stående i garagen, og så giver det god motion, og det er sundt. Og det er ikke bare sundt forstået på den måde, at det forebygger mange sygdomme. Det giver også mere energi i hverdagen og dermed bedre trivsel”, fortæller Helge Larsen i en pressemeddelelse. Pudsigt nok giver det energi, når vi bruger energi.

Mandag mellem kl. 17 og 19.30 er alle deltagerne inviteret til den helt store cykelfest på idrætshøjskolen. Her uddeles præmier til de hold, der har cyklet flest kilometer – gennemsnitligt pr. deltager.

Der er præmier til de 15 hold, der har cyklet længst.

Og en af holdkaptajnerne vinder også en splinterny cykel.

Det sker ved lodtrækning blandt alle holdkaptajner.

Og så kommer Chris MacDonald og fortæller om, hvordan man bedst holder fast i motivationen, hvis man gerne vil fortsætte med at bruge jernhesten mellem hjem og arbejde. Her taler han ud fra sine egne erfaringer og sjove oplevelser fra Race Across America, verdens hårdeste sportsbegivenhed.

Der bliver mulighed for at besøge cykelhandlernes og Sundhedscentrets stande.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk