Festlig børnejulefrokost i DET GAMLE RÅDHUS

1. december 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I december slår DET GAMLE RÅDHUS dørene op for Gråstens børnehaver og vuggestuer. I alt lægger 200 børn og voksne fra Vindsuset og Tumleby vejen forbi til børnejulefrokost i den nye festsal ”Banken”.

Festlighederne er stablet på benene i forbindelse med, at DET GAMLE RÅDHUS blev kontaktet af en af de lokale børnehaver, der spurgte om muligheden for at lave børnejulefrokost til deres børn og voksne.

“Vi syntes det var en rigtig god idé og valgte at sponsorere arrangementet”, siger restauratør og firmaejer Thorben Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at julehygge, medbringer alle børnene hjemmelavet julepynt, som i december måned vil pryde det store juletræ i festsalen.

Det første arrangement fandt sted torsdag, hvor Vindsusets godt 100 børn og voksne, var inviteret indenfor til en julemenu, der bl.a. stod på leverpostej, lune frikadeller og saftevand.

Børnene pyntede træet og sang en julesang, før de gik til bords. Der blev skålet og spist og hygget til den store guldmedalje, før turen gik hjemad igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk