Festlig koncert med Mark og Christoffer – du kan også opleve den

22. maj 2021 Kultur

Fredag stod Mark og Christoffer endelig i Kultursalen i Augustenborg med deres guitarer, hvor de skulle spille for en del af alle de mennesker, som havde købt billet til deres julekoncert – og fordi det er lidt længe siden, det var jul, så blev der spillet forårskoncert. Faktisk to koncerter i træk, så alle restriktionerne kunne overholdes.

“Jeg har faktisk en klump i halsen, fordi jeg er så glad for, at vi endelig kan komme ud og spille”, sagde Mark Dixon og Christoffer Brodersen fortalte, at de nærmest havde det som unge køer, der kommer på græs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningssangen var ‘Here Comes the Sun’, Her kommer solen. Alting lysner.

Genforeningen havde de to musikere heller ikke glemt.

“Vi har lige spillet Den danske sang er en ung blond pige og den blev optaget til Genforeningen LIVE og kommer med i TV Syds liveudsendelse”, sagde Christoffer Brodersen, inden de spillede den for publikum i Augustenborg.

I nedlukningstiden havde Mark og Christoffer tid til at følge årets gang.

“Og det var et mærkeligt år, hvor Trump blev sur og det gjorde mange andre også. Nemlig dem, der blev slikket i øret af overborgmester Frank Jensen eller stadig ku’ mærke Morten Østergaards hånd på låret ti år senere. Og Birthe Rønn Hornbech var også sur”, sagde Christoffer Brodersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Var der også en, der havde taget på hende”, spurgte Mark Dixon. Det var der så ikke.

2020 havde de to musikere flettet sammen i en sang, som ville kunne bruges i stort set hvilken som helst revy.

Inden de tog fat på den sang, så skulle Mark Dixon igen stemme guitar – og de undrede hans kompagnon:

“Var den ikke stemt fra fabrikken af?”

Lørdag er der også to Mark & Christoffer-koncerter i Kultursalen – og du kan finde en billet på Midtals Idrætsforenings hjemmeside .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...