Festlig skyttefrokost på Kær

8. august 2020 Kultur

Borgerforenings skyttelaug hyggede sig med den årlige – og noget anderledes – frokost i et telt ved skydebanen på Kær halvø. Almindeligvis foregår skyttefrokosten i foreningens eget hus på Skovhuse, men det var lejet ud.

“Vores Kongeskydning blev jo flyttet på grund af Corona. Den betyder også , at vi ikke hejser flaget på Mølleparken Plejecenter og at vi ikke går i optog gennem byen”, siger formand Tage Christensen.

Thorbjørn von Alm Philippsen deltog for første gang i Kongeskydningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er 18 år siden, han meldte sig ind. Men han vil ikke gå med i optoget gennem byen, så han har aldrig meldt sig til”, siger en af Borgerforeningens skytter til SønderborgNYT.

Thorbjørn von Alm Philippsen og de andre skyttebrødre kunne stemme lystigt i, når der skulle synges og de lagde ører til flere taler. Der blev også klappet, da de tre vindere af Kongeskydningen fik deres medaljer – og det samme blev der, da Bosse4Brass spillede nogle numre sammen med Green Forest Pipe Band.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...