Festlig skyttefrokost på Kær

8. august 2020 Kultur

Borgerforenings skyttelaug hyggede sig med den årlige – og noget anderledes – frokost i et telt ved skydebanen på Kær halvø. Almindeligvis foregår skyttefrokosten i foreningens eget hus på Skovhuse, men det var lejet ud.

“Vores Kongeskydning blev jo flyttet på grund af Corona. Den betyder også , at vi ikke hejser flaget på Mølleparken Plejecenter og at vi ikke går i optog gennem byen”, siger formand Tage Christensen.

Thorbjørn von Alm Philippsen deltog for første gang i Kongeskydningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er 18 år siden, han meldte sig ind. Men han vil ikke gå med i optoget gennem byen, så han har aldrig meldt sig til”, siger en af Borgerforeningens skytter til SønderborgNYT.

Thorbjørn von Alm Philippsen og de andre skyttebrødre kunne stemme lystigt i, når der skulle synges og de lagde ører til flere taler. Der blev også klappet, da de tre vindere af Kongeskydningen fik deres medaljer – og det samme blev der, da Bosse4Brass spillede nogle numre sammen med Green Forest Pipe Band.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...