Festlige Annika Aakjær blander humor og musik i Sergenten

26. januar 2023 Erhverv
Sergenten. Foto: Ole Kæhler
Sergenten. Foto: Ole Kæhler

Den 4. marts kan du opleve en koncert med altid festlige Annika Aakjær og hendes vidunderlige blanding af humor og musik i Sergentens stemningsfulde koncerthal. Inden koncerten serveres en lækker anretning med Tapas & Sharefood med tilhørende vinmenu. Der rundes af med kaffe og kage fra buffet inden Annika Aakjær tager over.

Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, har sammensat maden og udvalgt de vine, der skænkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til Tapas & Sharefood og en festlig koncert af bedste kvalitet”, siger Hotel Alsiks eventchef, Anne Kathrine Bruun Sørensen, til SønderborgNYT.

Program

17.30 Dørene åbnes

18.15 Tapas og sharefood inkl. vinmenu

20.30 Kaffe og kage fra buffet

21.00 Koncert med Annika Aakjær

22.00 Tak for i aften

Vil du nyde en aften med lækker mad, udsøgte vine og en virkelig underholdende sanger, så kan du købe billet på Sergentens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...