Fik du ikke tilskud fra Bygningspuljen – så se med klokken 17 og hør om andre tilskuds- og fradragsmuligheder

20. april 2021 Erhverv

Bygningspuljen, hvor boligejere kan søge om tilskud til energioptimerende bolig-projekter, blev for et par uger siden tømt på blot 13 timer. Men der er fortsat mange muligheder for at få tilskud og fradrag, når boligen skal energi-renoveres.

Derfor inviterer Broager Sparekasse til et direkte, gratis webinar i eftermiddag klokken 17:00, hvor Charlie Lemtorp fra ProjectZero og Kjeld Faaborg fra Estate Mæglerne i Gråsten, blandt andet fortæller om, hvordan boligejere fortsat kan opnå fordelagtige tilskud og fradrag, når boligen skal energi-renoveres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan deltage i webinaret, som sendes direkte på Broager Sparekasses Facebookside i eftermiddag klokken 17:00, hvor alle interesserede boligejere har mulighed for at høre mere om, hvorfor det er en god idé, og hvad der skal til for at komme i gang.

Det højere håndværkerfradrag, bygningspuljen samt komforten i et bedre indeklima er bare tre gode grunde til at boligejerne bør gå i gang med energi-renovering – og der er ingen grund til at vente, fordi det aldrig har været billigere og mere attraktivt at energi-renovere boligen lige nu.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...