Fik du ikke tilskud fra Bygningspuljen – så se med klokken 17 og hør om andre tilskuds- og fradragsmuligheder

20. april 2021 Erhverv

Bygningspuljen, hvor boligejere kan søge om tilskud til energioptimerende bolig-projekter, blev for et par uger siden tømt på blot 13 timer. Men der er fortsat mange muligheder for at få tilskud og fradrag, når boligen skal energi-renoveres.

Derfor inviterer Broager Sparekasse til et direkte, gratis webinar i eftermiddag klokken 17:00, hvor Charlie Lemtorp fra ProjectZero og Kjeld Faaborg fra Estate Mæglerne i Gråsten, blandt andet fortæller om, hvordan boligejere fortsat kan opnå fordelagtige tilskud og fradrag, når boligen skal energi-renoveres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan deltage i webinaret, som sendes direkte på Broager Sparekasses Facebookside i eftermiddag klokken 17:00, hvor alle interesserede boligejere har mulighed for at høre mere om, hvorfor det er en god idé, og hvad der skal til for at komme i gang.

Det højere håndværkerfradrag, bygningspuljen samt komforten i et bedre indeklima er bare tre gode grunde til at boligejerne bør gå i gang med energi-renovering – og der er ingen grund til at vente, fordi det aldrig har været billigere og mere attraktivt at energi-renovere boligen lige nu.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...