Finansministeren deltager i Erhvervskonferencen Klima & Bright Green Business i Sønderborg

10. januar 2019 Erhverv

Mandag den 14. januar deltager 200 gæster i Erhvervskonferencen Klima & Bright Green Business, som holdes i Sønderborg Teater.

Formålet med erhvervskonferencen er at se på, hvilke klimaudfordringer Sønderborg og resten af verden står overfor, høre om løsninger samt hvordan der sikres et samspil mellem klimaomstillingen og de globale megatrends som eksempelvis digitalisering, elektrificering og urbanisering.

Finansminister Kristian Jensen deltager på konferencen og vil i sit oplæg fortælle om regeringens klima- og energipolitik og Kim Fausing, CEO hos Danfoss, vil løfte sløret for koncernens helt frisk opdaterede strategi, der er baseret på hovedsigtet: at vækste gennem konkurrenceskarp global afsætning af klimaneutrale løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meteorolog Jesper Theilgaard deltager også på konferencen med en status på, hvor alvorlig klimasituationen er og hvordan klimaforandringerne forventes at påvirke.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...