Find eller få syet den helt rigtige brudekjole hos Mari Lou

4. september 2021 Erhverv

På Perlegade er der nu åbnet et sy- og designstudio, Mari Lou, hvor kvinder kan få syet deres brudekjole – eller måske finde en brugt i butikken. Og for at sikre, at de kommende brude får den allerbedste service, så skal man bestille tid.

“Ved at bestille tid, så får den kommende brud hele butikken for sig selv. Og hun kan fint tage veninderne eller måske sin mor med og de kan sidde og nyde et glas bobler, mens der prøves brudekjoler”, siger Mari-Louise Grubbe Møller, der har butikken sammen med Maeiken Vilhelm.

Artiklen fortsætter under annoncen

De begge er uddannede designteknologer og Meiken Vilhelm har også en skrædderuddannelse.

“Kvinder kan komme ind og ‘bygge’ deres egen galla- eller brudekjole, hvor de selv vælger stofferne og designet”, siger Meiken Vilhelm.

I lokalet står der symaskiner og de bruges flittigt.

“Vi syr nyt og vi forandrer også brugt tøj, så det bliver smart igen”, siger Mari-Louise Grubbe Møller og tilføjer, at om lørdagen er døren åben for alle mellem klokken 10 og 12.

De to kvinder satser deres opsparing på at blive selvstændige og begge føler sig sikre på, at der kommer kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er ikke rigtigt andre steder i Sønderborg, hvor man kan finde brudekjoler og vi tror, at kommende brude gerne vil slippe for at køre til Tønder eller andre steder. Vi synes også, at vi dækker alle behov, når vi retter nye brudekjoler til, forandrer brugte kjoler og syr nye fra ‘bunden’ – helt efter kundernes ønsker”.

Du kan læse mere – og også bestille tid – på Marilou.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...