Find nogle at holde nytår med

21. december 2021 Samfund

Julefreden har sænket sig i alle de danske hjem, og de uundgåelige samtaler om planerne for nytårsfesten er startet. Mange har allerede lagt planer for årets sidste dag, imens andre stadig mangler nogle at hoppe ind i det nye år sammen med.

Det vil Boblberg.dk hjælpe med, og de har derfor i år lanceret Nytårsvenner.dk på baggrund af den store efterspørgsel fra deres +400.000 brugere.

Nytår er lige nu det mest søgte ord blandt Boblbergs + 400.000 brugere, og de har derfor lyttet til brugernes efterspørgsel og lanceret Nytårsvenner.dk – en ny mulighed til at finde nye mennesker at fejre nytåret med. På Nytårsvenner.dk opretter man sig med en gratis og uforpligtende bruger, hvor man herefter får adgang til de mange nytårsbobler, der allerede søger efter et nytårsfællesskab.

På platformen kan man både skrive til nytårsboblerne og oprette sin egen nytårsbobl, hvor man kan specificere, hvad det er, man søger, skriver Bohlberg.dk

På Nytårsvenner.dk er der allerede over 7.500 danskere, der har tilsluttet sig, hvilket i den grad understreger behovet for en platform, hvor man kan finde nogle at fejre nytår sammen med. Grundene til hvorfor man søger et nytårsfællesskab, er mange. Nogle vil blot møde nye mennesker. Nogle søger efter andre familier med børn for at give dem et godt og uforglemmeligt nytår. Andre bor alene og mangler måske kontakt til familie og venner. Og ikke mindst er der dem, som bare gerne vil åbne deres hjem til gavn for dem, der står udenfor fællesskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gå på opdagelse i nytårsboblerne, og find dem du vil tilbringe nytårsaften med, eller opret din egen nytårsbobl på Nytårsvenner.dk.

Nytårsvenner.dk, hvor danskere, der mangler selskab ved årets udgang, frit kan invitere og efterspørge fremmede, de kan holde nytårsfest med, undrer flere virologer, som anbefaler, at man kun samles med de nærmeste – og sikrer sig, at der ikke inviteres smitte med indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...