FineNordic åbner 1. maj dørene til 600 kvadratmeter butik på Elholm

16. april 2018 Erhverv

For 12 år siden startede Alice Juhl Larsen forretningen Møllegaarden på privatadressen i Lemvig. Virksomheden fik hurtig succes, da interessen fra kunderne for de varer, man kunne finde i den, dengang, lille butik, hurtigt voksede.

Det førte til, at Alice Juhl Larsen for nogle år siden valgte at koncentrere sig 100 procent om forrentingen, der nu flytter i nye 600 kvadratmeter store butikslokaler på Elholm i Sønderborg.

Kunderne lukkes indenfor fra 1. maj.

Siden åbningen i 2006 har virksomheden gennemgået en spændende udvikling og har bl.a. skiftet navn til FineNordic. Alice er heller ikke længere alene om at drive virksomheden. Og der er nok opgaver at tage sig af i takt med at virksomheden vokser. I dag byder FineNordic på over 7.000 varenumre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fokus på nordisk og dansk

Kunderne kommer gerne langvejs fra for at få sig en unik oplevelse – det er ikke hver dag, at man kan vandre rundt blandt så stort et overflod af udsøgte kvalitetsprodukter fra danske mærker. Hos FineNordic er der nemlig fokus på den nordiske stil og på dansk design. Her er der noget for alle, uanset om man er til den romantiske stil, shabby chic eller til det lidt mere rå industrielle look.

Alice Juhl Larsen har altid kaffe og te klar til kunderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at havde kigget på lokaler i flere dele af landet, faldt valget naturligt på Sønderborg. Familien fik pludseligt muligheden for at købe B & C Textilers gamle bygninger, der viste sig at opfylde alle FineNordic’s kriterier. Herefter handlede det bare om at pakke hele livet i Lemvig ned i de mange lastbiler, der skal fylde det nye 3.500 kvadratmeter store lager op.

”Sønderborg er en spændende by i rivende udvikling, der nemt kan konkurrere med storbyerne. Det er en unik lokation, hvor vi kan samle både den fysiske butik, kontor samt lager til vores webshop under et og samme tag. Det betyder meget for mig, at jeg har daglig kontakt til alle mine medarbejdere.  Og så er det bare en bonus, at vi er rykket tættere på vores tyske kunder, da interessen for vores produkter syd for grænsen har været enorm”, siger Alice Juhl Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med flytningen fra Lemvig har FineNordic ansat hele 10 nye medarbejdere til lager og butik. Alle lokalt fra Sønderborg, Aabenraa og omegn.  Det valg er familien meget stolt af:

”Vi sætter meget stor pris på, at det lykkedes os at finde så mange kompetente medarbejdere. De kommer alle med spændende netværk og uvurderligt viden omkring området, som vi har til hensigt at suge til os”, siger Alice Juhl Larsen begejstret.

FineNordic glæder sig rigtigt meget til at falde til i det sønderjyske og møde en masse nye, nysgerrige kunder. Familien kan dog allerede nu berette om at de er blevet taget rigtigt godt imod af lokalssamfundet og ser meget frem til de nye tider de går i møde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...