Fint med besøgende til Damms Vinfestival på Sønderborg Slot

16. november 2018 Samfund

Der var pænt med besøgende til Vinfestival i Sønderborg Slot, hvor Damm Vine fra Broager bød på smagsprøver fra italienske vinproducenter.

På bordene stod der flere end 50 vine fra UNESCO Heritageområderne Langhe, Roero og Monferrato – og der var både danske og italienske eksperter, der guidede de besgøende, som cirkulerede og smagte på drikkene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Damm Vine startede i påsken 2010.

Jørgen Damm havde besluttet sig for at importere noget af det fantastiske vin, de kendte fra Italien, og tog derfor på besøg hos fire vinbønder i Piemonte.

Med besøgene fandt Damm de første fem rødvine og to hvidvine til deres sortiment.

De første vine kom fra Filiberto fra Cantina di Marchesi og Gianluca fra Cascina Garitina.

Artiklen fortsætter under annoncen

De gode relationer

I dag anser Jørgen Damm Gianluca og hans familie som nære venner, og importerer stadig alle de oprindelige vine – dog i nyere årgange.

Og sådan er historien bag alle Damms vine. Jørgen D amm importerer vin, han selv nyder og kun fra familier og cantina’er, han synes om.

For Damm er den personlige relation og historien bag vinen er lige så vigtig en del af den gode vin, som druen den er lavet på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se det store udvalget HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...