Fire indbrud og tre såkaldte listetyverier

25. april 2016 112

Sidst på eftermiddagen fredag fandt en borger nogle efterladte tyvekoster på en vendeplads ved Snogbækskov. Der var tale om smykkeæsker og personlige papirer og ved hjælp af papirerne kunne politiet spore kosterne til en adresse i Kolding, hvor der var begået indbrud.  Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/09/images3.jpe” alt=”politi” width=”284″ height=”177″ />

På Ørstedsgade i Sønderborg blev der fredag kl. 22 knust et vindue til et soveværelse. Der har dog ikke været nogen inde på stedet.

På Nyvang i Sønderborg blev en rude i en terrassedør knust med en sten. Her blev der stjålet 200 euro og 100 kr.

Natten mellem fredag og lørdag blev en dør til en lade på Pilegårdsvej i Avnbøl brudt op. Fra laden blev der stjålet værktøj, et ladeapparat og en kabeltromle, oplyser Politiet.

Fra to personbiler der holdt parkeret på Johannes Kochs Vej i Gråsten, ved cirkuspladsen, blev der lørdag eftermiddag stjålet en Iphone 5, diverse kort og en pung der indeholdt 1.500 kr.

Tyvene lister ind gennem ulåste døre

På Vesterkobbel i Sønderborg blev der stjålet 3200 kr. i kontanter, noget parfume og nogle smykker. Tyven var kommet ind gennem en ulåst dør. politi

Det samme skete kl. 22:28 på Nøddehegnet i Sønderborg. Her opdagede forurettede pludselig at tre personer luskede rundt i huset. De nåede at stjæle to sorte læderpunge med diverse kort og 1.500 kr. i kontanter. Tyvene var alle danske af udseende, mellem 15 og 20 år gamle, almindelig af kropsbygning, lyse i huden og iført sort tøj. Den ene af tyvene havde sort hår og var iført en sort jakke med hvid farve på ærmerne.

På Alssundvej vågnede en familie kl. 01:10 i nat ved at der gik en mand rundt i huset. Manden beskrives som 180 cm høj, kraftig af bygning og iført en sort frakke, en hat og en pandelampe. Tyven stak af, da han blev opdaget og han nåede ikke at få noget med sig.

Også han var kommet ind gennem en ulåst dør.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk