Firmaer og husstande i yderområderne kan få lynhurtigt internet

22. januar 2018 Sundeved

SE Bredbåndspuljen er igen åben for ansøgninger til nye projekter i Syd- og Sønderjylland, hvor målet er at sikre hurtige og stabile internetforbindelser til yderområderne.

For at få del i bredbåndspuljen skal borgerne på banen for ligesom med den offentlige bredbåndspulje, kræver SE Bredbåndspuljen 60 procent tilslutning i et område for, at et projekt kan blive godkendt.

Det er nu op til de lokale ildsjæle at tage ejerskab, og stå sammen om muligheden for at få fibernettet til netop deres område, skriver SE i en pressemeddelelse.

”Vi vil lytte til de ønsker der kommer ind, således vi sikre os at alle der bor i et landområde vil kunne få gavn af midlerne fra SE bredbåndspuljen. Vi står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning, men det er de lokale kræfter, som skal gå forrest, for at vi kan komme fælles i mål med at etablere højhastighedsbredbånd”, siger Michael Nielsen fra Stofa.

HER på SE Bredbåndspuljen er åben for ansøgninger frem til 18. marts.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...