Firmakaproningen – det er nu I melder jer til

Alsion-holdet. Foto: Ole Kæhler
Alsion-holdet. Foto: Ole Kæhler
10. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Roklub er lørdag den 7. september vært for Firmakaproning for 29. gang i samarbejde med Ruder-Verein Germania ved Verdens Ende.

Det er teambuilding på den sjove måde for virksomheder, institutioner, kommune, sportsforeninger, gadeforeninger, kort- dart-eller ølklubber – ja kun fantasien sætter grænsen. Det er en fantastisk mulighed for at styrke sammenholdet blandt kolleger og venner – og det kan være en god idé også at tage chefen med, skriver roklubberne. Man kan tilmelde sit hold på firmakaproning.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Holdene består af fire damer, fire mænd eller mixhold eks. to damer og to mænd. Der tilbydes tre træningstider af 1½ time med vores dygtige instruktører i løbet af august. Det koster 1200 kr. pr. hold.

Som vanligt lægger vi vægt på, at det bliver en folkefest med morsom og sjov konkurrence  – der er bl.a præmier for flotteste udklædning og bedste heppekor.

Se mere på www.firmakaproning.dk

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...