Fix din varmekilde – oliefyrene skal ud – hør om mulighederne

23. september 2016 Sundeved

Sønderborg Kommune inviterer til en ny runde med gratis informationsaftener for borgere, som har oliefyr og overvejer at skifte det ud.

Der blev i årets første måneder holdt fire velbesøgte informationsaftner med temaet “Fix din varmekilde”, og nu inviteres til fire nye møder rundt omkring i kommunen. Det sker i anledning af, at der nu er fuldt fokus på udfasningen af områdets mange oliefyr i landdistrikterne.

Det er fra i år ikke længere muligt at installere oliefyr, hvis man bor i et område, hvor der er adgang til fjernvarme. Men bor man ikke i et fjernvarmeområde, er der flere forskellige slags varmepumper at vælge imellem. Men hvilken type varmepumpe passer bedst til din bolig? Og er det muligt at få tilskud?

Artiklen fortsætter under annoncen

 Informationsaften nær dig

De fire informationsaftener med inspiration til at få fixet de gamle og udfasede varmekilder er tilrettelagt med oplæg fra både eksperter på energiområdet og borgere, som har skiftet varmekilde og fortæller om deres erfaringer. Der er også håndværker-café med mulighed for en individuel snak med fagmænd, og der serveres naturligvis en kop kaffe til alle fremmødte.

Mandag den 3. oktober:

Kl. 16.30-18.30 på Sandbjerg Gods, Sandbjergvej 102, Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

19.30-21.30 i Eckersberg Børneunivers, Eckersbergvej 1, Blans.

Torsdag den 6. oktober:

Kl. 16.30-18.30 på Asserballe gl. skole, Bygaden 16B, Asserballe, 6440 Augustenborg.

Kl. 19.30-21.30 i Kegnæs Forsamlingshus, Nørre Landevej 59, Kegnæs, 6470 Sydals.

Alle er velkomne, og deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig senest 28. september via ProjectZero.dk   eller på telefon 30 26 93 19 (Niels Warming).

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at skrive, hvor/hvornår du/I ønsker at være med samt dit navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Læs mere på fixdinvarmekilde.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...