Fjernvarmepriserne er faldet i Sønderborg-området

15. juli 2021 Erhverv
Foto: Pressefoto, Dansk Fjernvarme, Nils Rosenvold
Foto: Pressefoto, Dansk Fjernvarme, Nils Rosenvold

Prisen for fjernvarme er nok ikke det der interesserer sønderborgenserne mest lige nu, hvor varmen fra solen er på sit højeste, men så kan boligejere i Sønderborg-området se frem til lavere fjernvarmepriser til efteråret. Det viser en netop offentliggjort prisstatistik fra Forsyningstilsynet.

Priserne fra fjernvarmeselskaberne er faldet det seneste år, dog stiger prisen hos Sønderborg Varme en smule, der, trods prisstigningen fortsat er den billigste fjernvarmeleverandør i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Sønderborg Varme er prisen steget 1,42 procent til 428 pr. MWh, mens boligejere der får fjernvarme fra Nordals Fjernvarme kan glæde sig over et prisfald på 21,40 procent til 430 pr. MWh, hvilket gør Nordals Fjernvarme til den næst billigste fjernvarmeleverandør i Sønderborg-området.

Prisen hos Augustenborg Fjernvarme, som sammenlægges med Sønderborg Varme senere på året, viser et fald på 11,81 procent til 438 pr. MWh og boligejere, der får leveret fjernvarme fra Broager Fjernvarmeselskab, kan også glæde sig over at prisen er faldet med 7,23 procent til 494 pr. MWh. Broager Fjernvarme er, trods prisfaldet, den dyreste fjernvarmeleverandør i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser Forsyningstilsynets nyeste prisstatistisk for januar 2021, der blev offentliggjort i slutningen af juni 2021 og er baseret på fjernvarmeselskabernes anmeldelser til Forsyningstilsynet.

Dermed følger fjernvarmeprisen i Sønderborg-området den generelle tendens, hvor priserne i 2021 er faldet en smule

”Jeg synes, der er er grund til at glæde sig over udviklingen, hvor fjernvarmeselskaberne fortsat reducerer deres omkostninger og sætter priserne ned for deres kunder. I et svært år, hvor rigtig mange selskaber har haft fokus på at levere grøn omstilling og udskifte deres varmeproduktion, er det aldeles positivt, at de fortsat sænker priserne”, siger Rune Moesgaard, politisk chef i Dansk Fjernvarme i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...