Restaurant Flammen er kommet godt fra start i Sønderborg, som er restaurantkædens 15. restaurant i Danmark, og det glæder restaurantens direktør.
”Det er gået godt og over al forventning. Vi har haft åben i et par uger nu, og der har næsten været fuldt hus hver eneste dag, så det kan vi kun være lykkelige og tilfredse med,” siger Piet Klein i et tv-interview til SønderborgNYT TV.
Restaurantkæden har i flere år kigget mod Sønderborg, og i april måned blev det meldt ud, at Nordeas tidligere lokaler i Perlegade skulle være rammen om Flammens nyeste restaurant og et helt nyt koncept.
”Det er et helt nyt koncept, vi har åbnet i Sønderborg, som vi har arbejdet på i de sidste to år, hvor vi har kigget på, hvordan vi laver en anden indretning, hvordan vi arbejder mere med vores farve og indretning af restauranten og flowet ved buffeten, så oplevelsen bliver mere hyggelig, når gæsterne kommer ind på restauranten og Sønderborg restauranten er faktisk den første restaurant, som vi har åbnet med vores nye koncept,” siger Piet Klein.
Restaurant Flammen har kigget mod Sønderborg af flere årsager, blandt andet på grund af Sønderborgs størrelse, mange store virksomheder, og et stort opland med sommerhuse. Derudover har flere efterlyst, at restauranten kom til Sønderborg.
”Når der tidligere har været en lille omtale af, at vi måske var på vej til Sønderborg, så har der været stor interaktion og vi har kigget på Sønderborg i rigtig mange år, da vores ophav er i det sønderjyske, og vores nærmeste restaurant er i Kolding, så har vi et helt opland syd for Kolding, som vi ikke rigtig har kunnet få dækket ind. Men det kan vi nu med vores restaurant i Sønderborg,” siger Piet Klein til SønderborgNYT TV.
Du kan se hele tv-interviewet med Piet Klein, administrerende direktør for Restaurant Flammen, på SønderborgNYT TV.