Flammende godt selskab på Perlegade

Restaurant Flammen Sønderborg
Restaurant Flammen Sønderborg
19. oktober 2023 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Restaurant Flammen har stort set haft fuldt hus, siden restauranten åbnede den 4. oktober i Perlegade, og i det hele taget har restaurantkædens seneste åbning i Sønderborg været en stor succes.

“Vi er overvældet over den positive modtagelse, vi har fået i Sønderborg, og på vegne af hele personalet i Sønderborg skal der lyde en stor tak til de mange sønderborgensere, der har lagt vejen forbi vores nye restaurant i Perlegade siden åbningen,” siger Piet Klein, som er CEO hos Restaurant Flammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring 50 medarbejdere har sørget for, at gæsterne har fået en god oplevelse, og netop kundeoplevelsen er vigtig for Flammen.

“Selvfølgelig har der været et par skønhedsfejl siden åbningen, men når så mange nye medarbejdere skal lære at arbejde sammen for første gang, så vil der lige gå lidt tid, før alle rutiner og processer er kørt ind og fungerer,” siger Piet Klein til SønderborgNYT og tilføjer med et smil, at de også lige fik efterprøvet brandberedskabet, da en automatisk brandalarm tilkaldte brandvæsenet:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Selvom det ikke lige var det vi havde planlagt, så blev det til en lille øvelse for os alle, og heldigvis var der jo ingen brand, men vi er glade for den hurtige respons fra Sønderborg Brand og Redning”.

Restaurant Flammens fokus er altid på gæsternes tilfredshed, og den starter hos medarbejderne. Derfor bruges der mange ressourcer på hele tiden at opkvalificere Flammens medarbejdere.

“Vores koncept er, at gæsten altid skal være i fokus, og vores kvalitet skal være i top. Men det hele starter hos hver enkelt af vores medarbejdere, der på bedste vis skal skabe de perfekte rammer om vores gæster. Det kræver rigtig meget af vores medarbejdere, og derfor bruger vi rigtig meget tid på at opbygge de helt rigtige kompetencer hos alle, så vores gæster får en fantastisk oplevelse hver gang, når de vælger at besøge Restaurant Flammen,” siger Piet Klein.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nu har mange selskaber valgt at bruge Restaurant Flammen som rammen om fødselsdage og firmaarrangementer og snart dækkes der op til den store julegrillbuffet, som kan nydes hver aften fra den 10. november til og med 23. december, og direktøren har et godt råd.

“Book bord nu, for det går stærkt med selskaberne til vores kæmpe julegrillbuffet, som i mange år på vores andre restauranter har været det helt store julehit og en tradition for mange virksomheder og sammenkomster for familier og venner, som gerne vil mødes i nogle hyggelige rammer til en god gang julemad med det hele”, siger Piet Klein.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Flammen i Sønderborg har åbent søndag til torsdag fra klokken 17:00 til 22:00, og fredag og lørdag er åbningstiden 17:00 til 23:00. Der kan også bestilles takeaway mellem klokken 17:00 og 19:30 søndag til torsdag samt fredag og lørdag mellem 17:00 og 20:00.

Du kan læse mere om Restaurant Flammens store julegrillbuffet her.

13. juni 2024 Sport, Sønderborg

TV: Dygtige OL-deltagere blev hædret på Rådhustorvet

13. juni 2024 Sport

Onsdag eftermiddag kom de fleste af de 42 trænere, hjælpere og idrætsudøvere, som har været med til Special Olympic Games i Frederikshavn ind på Rådhustorvet, hvor de alle blev hædret af borgmester Erik Lauritzen. SønderborgNYT TV var med. Idrætsudøverne, der alle har udfordringer, kommer fra Dybbøl Idræts- og Ungdomsforenings håndbold, Sønderborg Boldklub, Dansk Handicapidræts lokale […]

Læs mere...