Fleggaard lukker flere grænse-butikker

9. november 2020 Erhverv

Nye restriktioner fra Tyskland har sat en brat stopper for den ellers så indbringende grænsehandel og tvunget den største aktør, Fleggaard-koncernen, til igen at tage drastiske midler i brug.

Halvdelen af Fleggaards og Poetzschs butikker er midlertidigt lukket og det samme er fire ud af otte Calle-butikker, men i de forretninger, som stadig holder åbent, kan danskere altså stadig nå at handle ind til jul og nytår, som Poetzsch skriver på Facebook.

Det fremgår af grænsebutikkernes respektive hjemmesider.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye restriktioner kommer på et kritisk tidspunkt for grænsebutikkerne, som ser ind i at få ødelagt den vigtige julehandel.

, men i de forretninger, som stadig holder åbent, kan danskere altså stadig nå at handle ind til jul og nytår, som Poetzsch skriver på Facebook.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...