Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Fleggard: Omsætningen steg til 5,4 miliarder kroner

2. februar 2014 Erhverv

Der er glæde hos Fleggaard koncernen. Et netop offentliggjort regnskab viser en stigning i omsætningen på knap 7 procent og en forbedring af bundlinjen med hele 21 procent.

Fleggaard med det hidtil bedste regnskab.

Fleggaard med det hidtil bedste regnskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er meget stolte over resultatet. Så kort betegner koncerndirektør Jens Klavsen regnskabet for 2012/13, som netop er blevet offentliggjort, skriver Dagens.dk

Nettoomsætningen steg med 311 millioner kroner, og rundede 5,4 milliarder kroner. Samtidig steg årets resultat før skat med hele 54 millioner kroner fra 273,4 i 2011/12 til 329,5 millioner kroner i 2012/13.

Flere i arbejde

Også medarbejderstaben voksede med knap 70 fuldtidsansatte. Det glæder koncerndirektør Jens Klavsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Sidste år vurderede vi, at det blev meget svært at toppe regnskabet for 2011/12. Ikke desto mindre kan vi nu fremlægge et regnskab, der når nye højder. Det er vi selvfølgelig ovenud tilfredse med, siger Jens Klavsen.

Endnu engang er resultatet opnået over en bred kam. Hele syv af koncernens i alt 11 virksomheder satte indtjeningsrekord i 2012/13, og de resterende fire fastholdt et tilfredsstillende niveau i forhold til året før.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...