Flemming Jensen fortæller om sine år i Grønland

6. maj 2013 Kultur

Tirsdag aften klokken 19:30 vil Flemming Jensen fra Sønderborg Sommerrevy fortælle om sine år i Grønland. Både de to år, hvor han boede fast i det kolde nord og om sin tid som kalenderjulenisse i Grønland. Det sker på Cathrinesminde Teglværk og er en del af stedets Kulturmåned.

Flemming Jensen kom allerede fredag til Sønderborg, hvor han er i fuld gang med at øve til årets udgave af Sønderborg Sommerrevy sammen med resten af holdet. Men tirsdag aften holder han nogle timers frikvarter og smutter ud på teglværket, hvor han deler oplevelser og indtryk med dem, der har sikret sig en plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag aften må Leif Maibom og Jeanne Boel holde sig positive uden hjælp fra Flemming Jensen. Flemming Jensen fortæller om sine Grønlands-oplevelser.

– Det er et fantastisk og flot land, siger Flemming Jensen til Sønderborg Nyt. Og så kan den sjove og morsomme skuespiller få lov til at fortælle om livet, inden han trådte sine skridt på de skrå brædder. Og et par år af det liv foregik i isbjørnenes land.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...