Flemming Jensen fortæller om sine år i Grønland

6. maj 2013 Kultur

Tirsdag aften klokken 19:30 vil Flemming Jensen fra Sønderborg Sommerrevy fortælle om sine år i Grønland. Både de to år, hvor han boede fast i det kolde nord og om sin tid som kalenderjulenisse i Grønland. Det sker på Cathrinesminde Teglværk og er en del af stedets Kulturmåned.

Flemming Jensen kom allerede fredag til Sønderborg, hvor han er i fuld gang med at øve til årets udgave af Sønderborg Sommerrevy sammen med resten af holdet. Men tirsdag aften holder han nogle timers frikvarter og smutter ud på teglværket, hvor han deler oplevelser og indtryk med dem, der har sikret sig en plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag aften må Leif Maibom og Jeanne Boel holde sig positive uden hjælp fra Flemming Jensen. Flemming Jensen fortæller om sine Grønlands-oplevelser.

– Det er et fantastisk og flot land, siger Flemming Jensen til Sønderborg Nyt. Og så kan den sjove og morsomme skuespiller få lov til at fortælle om livet, inden han trådte sine skridt på de skrå brædder. Og et par år af det liv foregik i isbjørnenes land.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...