Flemming Jensen fortæller om sine år i Grønland

6. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften klokken 19:30 vil Flemming Jensen fra Sønderborg Sommerrevy fortælle om sine år i Grønland. Både de to år, hvor han boede fast i det kolde nord og om sin tid som kalenderjulenisse i Grønland. Det sker på Cathrinesminde Teglværk og er en del af stedets Kulturmåned.

Flemming Jensen kom allerede fredag til Sønderborg, hvor han er i fuld gang med at øve til årets udgave af Sønderborg Sommerrevy sammen med resten af holdet. Men tirsdag aften holder han nogle timers frikvarter og smutter ud på teglværket, hvor han deler oplevelser og indtryk med dem, der har sikret sig en plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag aften må Leif Maibom og Jeanne Boel holde sig positive uden hjælp fra Flemming Jensen. Flemming Jensen fortæller om sine Grønlands-oplevelser.

– Det er et fantastisk og flot land, siger Flemming Jensen til Sønderborg Nyt. Og så kan den sjove og morsomme skuespiller få lov til at fortælle om livet, inden han trådte sine skridt på de skrå brædder. Og et par år af det liv foregik i isbjørnenes land.

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...