Flemming Jensen vikarierer for Tommy Kenter i weekendens Juleshow

17. november 2022 Kultur

Vi har i Sønderborg Sommer Revy Show glædet os rigtig meget til at præsentere en sjælden gæst i det sønderjyske i forbindelse med vores Juleshow 2022. Desværre har vi i dag, torsdag, modtaget en sygemelding fra skuespiller Tommy Kenter, skriver arrangørerne, Jeanne Boel og Klaus Kristensen i en pressemeddelelse.

Tommy Kenter er blevet smittet med Corona-virus og er derfor i isolation. Det er synd for Tommy Kenter og det er synd for publikum til vores to udsolgte forestillinger.

Vi er gudskelov så heldige, at skuespiller og entertainer Flemming Jensen har tilbudt sig som ‘vikar’.

Det er vi meget glade og taknemmelige for. Flemming Jensen har af flere omgange været en del af revyholdet i Sønderborg, og han glæder sig til at være tilbage på Sønderborg Teater.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...