Flere af Borgens butikker har åbent hver søndag

7. januar 2019 Erhverv

Fra 1. januar i år har Borgen ændret flere af sine butikkers åbningstid, så der nu er åbent på alle ugens 7 dage. Søndage er der åbent fra 10 til 16.00 og Kvickly holder åbent fra 8 til 18.

”Med initiativet omkring muligheden for at handle i Borgen hver søndag, er jeg sikker på, at vi fremover kan servicere alle vores kunder endnu bedre”, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

”Vi har set, at kundernes vaner over tid har ændret sig. Hvor der ugen igennem er nok at se til med alle de daglige aktiviteter omkring job, hjemmet og fritidsaktiviteter, så er søndagen mere og mere blevet en dag, hvor der er god tid til at foretage indkøb og hvor man også har mulighed for – som familie – at tage på en indkøbstur af længere varighed. Ved at flere vores butikker nu har åbent hver søndag, hvor det tidligere kun var den første søndag i måneden, så skal kunderne ikke længere være i tvivl om, der nu er åbent eller ej i Borgen. Jeg skal dog for en god ordens skyld bemærke, at otte af vores butikker indtil videre har valgt ikke at deltage hver søndag”, siger Flemming Enghave.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...