Flere byggegrunde på vej i Vollerup

30. november 2020 Erhverv

Der er ikke flere ledige grunde til salg i Vollerup. Derfor har Byrådet nu besluttet at sætte gang i byggemodningen af næste etape på Johanne Hansens Vej i Vollerup.

Alle grunde i etape 1 på Johanne Hansens Vej i Vollerup er solgt. I løbet af året er de sidste fire grunde i udstykningen solgt, og Sønderborg Kommune får ofte spørgsmål om, hvornår der udstykkes nye grunde i området.

Det gør der nu, fordi Byrådet har besluttet at sætte gang i processen med at byggemodne etape 2. Det betyder 19 nye byggegrunde på Johanne Hansens Vej i Vollerup.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er meget få, ledige byggegrunde i Sønderborg by, og derfor er udstykningen i Vollerup blevet Sønderborgs nyeste bydel, fordi boligområdet ligger godt med en flot natur og åbne vidder omkring sig. Der er heller ikke så langt til Sønderborgs centrum, og der er kun et par kilometer til butikker, skole og børnehave. Byrådet håber, at næste etape kan give nogle familier lyst til at sætte en byggeproces i gang”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

I Vollerups nærområde ligger den 400 hektar store Sønderskov og der er gode muligheder for at udfolde sig på mountainbike, ride i det lokale ridecenter eller dyrke anden idræt i lokalområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Kommunen har en klar strategi om at være en kommune, hvor folk vil bosætte sig, og det kræver, at vi sikrer forskellige tilbud. Ikke kun med byggegrunde i selve Sønderborg, men også med attraktive byggegrunde i bynære områder som Vollerup, hvor der også er et aktivt lokalsamfund. Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grundene, for vi har mærket øget interesse for byggeri”, siger Erik Lauritzen.

Etape 2 af Johanne Hansens Vej forventes klar i 2021.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...