Flere end 2.000 sønderborgensere kigger indenfor i Alsik

2. september 2018 Erhverv

Søndag vrimlede det med sønderborgensere i det kommende Hotel Alsik, der havde slået dørene op, så alle kunne få et sidste kig, inden hotellet åbner. Samdtiig var det muligt at høre om jobmulighederne.

“Vi regner med, at omkring 2.500 personer kommer på besøg”, siger Kari Stochholm fra Bitten og Mads Clausens Fond til SønderborgNYT. Hun stod på den rute, som alle de besøgende skulle følge og svarede på rigtigt mange spørgsmål om især spa-badet og fitnesscentret.

Spa-badet bliver en wellnessoplevelse og ikke et badeland, som vi ser hos f. eks. Lalandia. Fitnesscentre bliver også med strejt af luksus.

“Der bliver ikke konkurreret på pris, men kvalitet”, siger Kari Stochholm.

Selskaber skrevet i bogen

Hoteldirektør Irmela Heinsius

Hoteldirektør Irmela Heinsius fortæller til SønderborgNYT, at der er bestilt konfirmationer og forskellige virksomhedsarrangementer, så hotellet starter ikke med blanke sider i bogen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne have rigtigt mange virksomhedsarrangementer og en pæn del private fester”, siger Irmela Heinsius .

Det bliver en udfordring at finde de meget dygtige tjenere og kokke, som skal sikre gæsterne den virkeligt gode oplevelse i Hotel Alsik.

“Det med at få personale til hoteller og restauranter er ikke lokalt men worldwide”, siger direktøren. Medarbejdere i restaurationsbranchen skal tjene deres løn, når andre har fri.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk