Flere end 300 har tilmeldt sig et brag af en julefrokost – du kan også nå det

14. september 2022 Kultur

Den 25. november er SFS-hallen pyntet op med lysekroner og farvede lyskæder, så der bliver en rigtig julefrokoststemning og maden leveres, som tidligere, af Holbøl Landbohjem, hvilket borger for god kvalitet, siger Knud Erik Gubbertsen fra Byggefonden, som igen står bag et brag af en julefrokost.

”Det går supergodt med billetsalget og pænt over 300 ud af 600 pladser er solgt”, siger han til SønderborgNYT.

Der startes med en tallerken med lidt sild og andre gode sager. Derefter er der storejulebuffet, med alt hvad hjertet begærer. Afslutningsvis er der ris á la mande, ostebord og frugt. Ingen behøver at gå sultne fra bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken er sædvanen tro hallens husorkester TIP TOP PARTYBAND. De forstår at levere underholdning og dansemusik i topklasse. Der bliver skabt en rigtig julefrokoststemning lige fra den første skål. Efter spisningen bliver der spillet op til dansemusik, så man skal virkelig være sløv i betrækket, såfremt man ikke får rørt dansebenene.

Byggefonden opfordrer alle –  firmaer – kollegaer – naboer – familier – venner – og andre til at få reserveret sig en plads ved et bordene i SFS-hallen den 25. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes/reserveres ved henvendelse på tlf. 3089 1549 eller mail: gubbertsen@dyb-net.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...