Flere end 300 vil ro om kap i september

17. juni 2013 Kultur

Når Sønderborg Roklub og Ruderverein Germania i september holder den traditionsrige firmakaproning i Sønderborg, bliver det med flere end 300 deltagere. 77 hold fra 27 virksomheder og institutioner er tilmeldt og det er det største antal nogensinde.

Regattaen afvikles ud for roklubberne ved Verdens Ende i Sønderborg.

Det store deltagerantal har betydet, at roklubberne i Augustenborg, Gråsten, Høruphav og Aabenraa efter anmodning velvilligt har stillet instruktører og klub til rådighed, således at den nødvendige instruktion og træning i perioden op til kaproningen kan gennemføres.

Regattaen afsluttes med Regatta fest og uddeling af medaljer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke blot til de sejrende hold i dame-, herre- og mixklassen, men også til det bedst udklædte hold og de mest farvestrålende supportere.

Firmakaproningen er en regatta og arrangementet blev holdt første gang i 1994..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...