Flere end 300 vil ro om kap i september

17. juni 2013 Kultur

Når Sønderborg Roklub og Ruderverein Germania i september holder den traditionsrige firmakaproning i Sønderborg, bliver det med flere end 300 deltagere. 77 hold fra 27 virksomheder og institutioner er tilmeldt og det er det største antal nogensinde.

Regattaen afvikles ud for roklubberne ved Verdens Ende i Sønderborg.

Det store deltagerantal har betydet, at roklubberne i Augustenborg, Gråsten, Høruphav og Aabenraa efter anmodning velvilligt har stillet instruktører og klub til rådighed, således at den nødvendige instruktion og træning i perioden op til kaproningen kan gennemføres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regattaen afsluttes med Regatta fest og uddeling af medaljer. Ikke blot til de sejrende hold i dame-, herre- og mixklassen, men også til det bedst udklædte hold og de mest farvestrålende supportere.

Firmakaproningen er en regatta og arrangementet blev holdt første gang i 1994.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Brandfolkene er stadig i gang på Stødagervej

29. juli 2021 112

Torsdag morgen er brandfolkene i gang med efterslukningsarbejdet på Stødagervej, hvor der tirsdag aften omkring 21:30 blev anmeldt en brand i virksomheden Omnicoms bygning. Virksomheden producerer farvepulver, som blandes i cement til fliser. “Vi har siden i går aftes haft brand på virksomheden Amnicon på Stødager i Sønderborg. Folk bedes undgå røgfanen med giftig røg. […]

Læs mere...