Flere end 300 vil ro om kap i september

17. juni 2013 Kultur

Når Sønderborg Roklub og Ruderverein Germania i september holder den traditionsrige firmakaproning i Sønderborg, bliver det med flere end 300 deltagere. 77 hold fra 27 virksomheder og institutioner er tilmeldt og det er det største antal nogensinde.

Regattaen afvikles ud for roklubberne ved Verdens Ende i Sønderborg.

Det store deltagerantal har betydet, at roklubberne i Augustenborg, Gråsten, Høruphav og Aabenraa efter anmodning velvilligt har stillet instruktører og klub til rådighed, således at den nødvendige instruktion og træning i perioden op til kaproningen kan gennemføres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regattaen afsluttes med Regatta fest og uddeling af medaljer. Ikke blot til de sejrende hold i dame-, herre- og mixklassen, men også til det bedst udklædte hold og de mest farvestrålende supportere.

Firmakaproningen er en regatta og arrangementet blev holdt første gang i 1994.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...