Flere end 300 vil ro om kap i september

17. juni 2013 Kultur

Når Sønderborg Roklub og Ruderverein Germania i september holder den traditionsrige firmakaproning i Sønderborg, bliver det med flere end 300 deltagere. 77 hold fra 27 virksomheder og institutioner er tilmeldt og det er det største antal nogensinde.

Regattaen afvikles ud for roklubberne ved Verdens Ende i Sønderborg.

Det store deltagerantal har betydet, at roklubberne i Augustenborg, Gråsten, Høruphav og Aabenraa efter anmodning velvilligt har stillet instruktører og klub til rådighed, således at den nødvendige instruktion og træning i perioden op til kaproningen kan gennemføres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regattaen afsluttes med Regatta fest og uddeling af medaljer. Ikke blot til de sejrende hold i dame-, herre- og mixklassen, men også til det bedst udklædte hold og de mest farvestrålende supportere.

Firmakaproningen er en regatta og arrangementet blev holdt første gang i 1994.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...