Flere end 300 vil ro om kap i september

17. juni 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når Sønderborg Roklub og Ruderverein Germania i september holder den traditionsrige firmakaproning i Sønderborg, bliver det med flere end 300 deltagere. 77 hold fra 27 virksomheder og institutioner er tilmeldt og det er det største antal nogensinde.

Regattaen afvikles ud for roklubberne ved Verdens Ende i Sønderborg.

Det store deltagerantal har betydet, at roklubberne i Augustenborg, Gråsten, Høruphav og Aabenraa efter anmodning velvilligt har stillet instruktører og klub til rådighed, således at den nødvendige instruktion og træning i perioden op til kaproningen kan gennemføres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regattaen afsluttes med Regatta fest og uddeling af medaljer. Ikke blot til de sejrende hold i dame-, herre- og mixklassen, men også til det bedst udklædte hold og de mest farvestrålende supportere.

Firmakaproningen er en regatta og arrangementet blev holdt første gang i 1994.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...