Flere end 400 trådte i pedalerne

30. august 2015 Sundeved

Søndag formiddag begav flere end 400 cyklister sig ud på vejene på Als og Sundeved i cyklearrangementet Træd Til,

Helge Larsen var inviteret til at holde velkomsttalen.

Helge Larsen var inviteret til at holde velkomsttalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

som blev sat i scene af Sønderborg Cyklemotion.

“Det er dejligt, så mange mennesker vil med ud og cykle og på den måde støtte den gode sag”, siger sundhedsudvalgsformand og ambassadør for Kræftens Bekæmpelse i Sønderborg Helge Larsen. Han havde iøvrigt selv sin racercykel med og klare 65 kilometerruten med en snitfart lige om de 30 i timen. Andre kørte hele 110 kilometer, nogle tog mountainbikeruten og så var der dem, der trillede 25 kilometer.

“Med 25 kilomterruten fik vi jo også vist, at cyklemotion ikke kun er for dem, der vil køre racer eller mountainbike”, siger Henry Frederiksen fra Sønderborg Cykleklub. Klubben har selvfølgelig det, der kaldes cyklistholdet – og det er for alle dem, der vil køre hyggeture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi der var faldet en smule regn op til starten, så var der en del, der punktere undervejs. Men cyklerne blev lappet eller slanger blev skiftet – og alle kørte deres tur i godt humør.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...