Flere end 400 trådte i pedalerne

30. august 2015 Sundeved

Søndag formiddag begav flere end 400 cyklister sig ud på vejene på Als og Sundeved i cyklearrangementet Træd Til,

Helge Larsen var inviteret til at holde velkomsttalen.

Helge Larsen var inviteret til at holde velkomsttalen.

som blev sat i scene af Sønderborg Cyklemotion.

“Det er dejligt, så mange mennesker vil med ud og cykle og på den måde støtte den gode sag”, siger sundhedsudvalgsformand og ambassadør for Kræftens Bekæmpelse i Sønderborg Helge Larsen. Han havde iøvrigt selv sin racercykel med og klare 65 kilometerruten med en snitfart lige om de 30 i timen. Andre kørte hele 110 kilometer, nogle tog mountainbikeruten og så var der dem, der trillede 25 kilometer.

“Med 25 kilomterruten fik vi jo også vist, at cyklemotion ikke kun er for dem, der vil køre racer eller mountainbike”, siger Henry Frederiksen fra Sønderborg Cykleklub. Klubben har selvfølgelig det, der kaldes cyklistholdet – og det er for alle dem, der vil køre hyggeture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi der var faldet en smule regn op til starten, så var der en del, der punktere undervejs. Men cyklerne blev lappet eller slanger blev skiftet – og alle kørte deres tur i godt humør.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...