Flere end 5000 er med i Adgang365 – døgnåbne genbrugspladser

14. november 2018 Samfund

Flere end 5000 har tilmeldt sig den populære ordning Adgang365 og den 20. november bliver genbrugspladserne i Skodsbøl og Vesterlund også åbne døgnet rundt.

Tommy Heinsvig fra Vester Sottrup blev nummer 5000 til at tilmelde sig Adgang365, og han glæder sig over, at endnu flere genbrugspladser nu bliver døgnåbne:

“Min svoger fortalte mig om ordningen, og så tilmeldte jeg mig. Det er smart at kunne tage på genbrugspladsen uden at være bundet af åbningstiderne og at Skodsbøl Genbrugsplads også bliver døgnåben, gør kun ordningen endnu bedre for os, der bor i Sundeved”, siger Tommy Heinsvig, som sammen med datteren Clara Sofie på 6 år blev budt velkommen af formand for Teknik- og miljøudvalg, Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt at se, at så mange gør brug af muligheden for at bruge vores genbrugspladser døgnet rundt. Derfor er det også helt naturligt, at ordningen nu bliver udvidet fra kun at gælde Glansager Genbrugsplads til også at omfatte genbrugspladserne i Skodsbøl og Vesterlund”, siger Aase Nyegaard ifølge Sønderborg Forsyning..

Er du allerede tilmeldt Adgang365 og kan benytte Glansager Genbrugsplads døgnet rundt, får du automatisk mulighed for også at tage på Skodsbøl og Vesterlund Genbrugsplads uden for bemandet åbningstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du endnu ikke tilmeldt ordningen, kan du gøre det HER på Sønderborg Forsynings hjemmeside.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...