Flere end 80 hyggede sig med en Ringriderfrokost

7. juli 2021 Samfund

Onsdag middag blev de ældre på Dybbøl Plejecenter guidet på plads ved bordene i ‘Ringriderteltet’, musikken og stod klar og det gjorde Ringriderfestens Heroldere også. Det er plejecentret, som står bag Ringriderfrokosten og frivillige er mødt ind for at hjælpe.

Da alle sad, hvor de skulle, spillede Herolderne noget af det, som de spiller, når der er ringriderfest i Sønderborg – og efter dem, så kom Joan Slaikjer, som er chef for kommunens plejecentre, susende ind i teltet i rød-hvide farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg troede her var fodboldfest, men pyt. Jeg har heldigvis også ringridertøj”, sagde hun og trak de rød-hvide farver af, så frokostdeltagerne kunne se, at hun havde det helt rigtige slips.

Hun fortalte, at det faktisk ikke var meningen, at hun skulle holde tale ved frokosten.

“I allesammen ved jo, at når man arrangerer noget, så er der både en plan B og en plan C – og jeg er F”, sagde Joan Slaikjer og fortsatte:

“Dronningen er jo på Gråsten Slot, men fordi hun havde fest med prominete gæster i går, så kunne hun ikke. Så prøvede man at få borgmesteren til at komme og tale, men han var med til dronningens fest”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joan Slaikjer fortalte så, at hun havde skrevet en tale derhjemme.

“Og der ligger den endnu”.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 Uddannelse, Sydals

Elev fra Mommark Handelskostskole hædret med Fagprøveprisen 2022

3. oktober 2022 Uddannelse

Fredag blev de bedste elever inden for dansk handel hædret ved Fagprøveprisen 2022 på Børsen i København. Blandt prismodtagerne var Ceciliea Poulsen, udlært hos PensoPay, som fik en flot andenplads blandt eleverne på handelsuddannelsen og 20.000 kr. Med for at overvære prisoverrækkelsen var Ceciliea Poulsens underviser, Mona Læssøe Rask, fra Mommark Handelskostskole. Hvert år laver […]

Læs mere...