Flere end 80 hyggede sig med en Ringriderfrokost

7. juli 2021 Samfund

Onsdag middag blev de ældre på Dybbøl Plejecenter guidet på plads ved bordene i ‘Ringriderteltet’, musikken og stod klar og det gjorde Ringriderfestens Heroldere også. Det er plejecentret, som står bag Ringriderfrokosten og frivillige er mødt ind for at hjælpe.

Da alle sad, hvor de skulle, spillede Herolderne noget af det, som de spiller, når der er ringriderfest i Sønderborg – og efter dem, så kom Joan Slaikjer, som er chef for kommunens plejecentre, susende ind i teltet i rød-hvide farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg troede her var fodboldfest, men pyt. Jeg har heldigvis også ringridertøj”, sagde hun og trak de rød-hvide farver af, så frokostdeltagerne kunne se, at hun havde det helt rigtige slips.

Hun fortalte, at det faktisk ikke var meningen, at hun skulle holde tale ved frokosten.

“I allesammen ved jo, at når man arrangerer noget, så er der både en plan B og en plan C – og jeg er F”, sagde Joan Slaikjer og fortsatte:

“Dronningen er jo på Gråsten Slot, men fordi hun havde fest med prominete gæster i går, så kunne hun ikke. Så prøvede man at få borgmesteren til at komme og tale, men han var med til dronningens fest”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joan Slaikjer fortalte så, at hun havde skrevet en tale derhjemme.

“Og der ligger den endnu”.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Samfund, Sønderborg

På tirsdag bliver 29 lokale borgere danske statsborgere

17. september 2021 Samfund

Sønderborg Kommune gennemfører tirsdag den tredje Grundlovsceremoni i kommunen. Der er 29 tilmeldte, som bliver danske statsborgere. Inklusiv deres gæster og pårørende, så forventer vi cirka 60-70 personer til arrangementet, skriver kommunen. Håndtryk er stadig suspenderet, så i stedet vil det forsat være øjeblikket, hvor den kommende statsborger underskriver erklæringen i overværelse af borgmesteren og […]

Læs mere...