Flere end ti lægehuse tilbyder Corona-vaccinationer

7. december 2021 COVID-19

Fra i morgen, onsdag, kan alle borgere i Region Syddanmark blive vaccineret hos egen praktiserende læge.

Det fremgår af Region Syddanmarks hjemmeside, hvor man også kan se, hvilke lægehuse der tilbyder vaccineren i klinikken.

Tidsbestilling til vaccination sker gennem lægen og altså ikke på vacciner.dk, som hvis man skal vaccineres i et vaccinationscenter. Man vælger selv, hvilken læge man eventuelt gerne vil vaccineres hos – det behøver ikke at være ens egen læge.

Tilbuddet gælder både 1., 2., og 3. vaccinationsstik. Du skal dog have invitation til vaccination for at kunne bruge tilbuddet. Tilbuddet gælder både børn og voksne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familielægerne i Gråsten, Læge Annemette Als, Lægehuset Zachariassen, Lægekompagniet Nordals, Lægerne i Broager, Lægerne Ringgade I/S, Lægerne Victoria, Lægernes Hus Gråsten, Møllegade Lægehus, Nordborg Lægehus, Vester Sottrup Lægehus og Hørup Lægehus.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...