Flere fra de udsatte boligområder er kommet i job eller uddannelse

5. november 2021 Samfund

Et tjek den 25. oktober viste, der er 315 personer på overførselsindkomst i de udsatte boligområder i Sønderborg.Det er et fald på 88 personer i forhold til den 27. april sidste år. Et fald på 12 procent.

“Vi har ikke talt de personer, som er på førtidspension med, fordi de ikke skal hjælpes i job eller uddannelse”, siger formanden for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, Jan Prokopek Jensen.

Jan Prokopek synes, det er et flot fremskridt, at 88 personer er kommet videre i deres liv og nu er i gang med en uddannelse eller har fået job.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft opsøgende medarbejdere fra Jobcentret ude i boligområderne. Og i Stenbjergparken har Jobcenter et kontor med seks medarbejdere”, siger Jan Prokopek til SønderborgNYT.

“Når medarbejderne er tæt på borgerne i Stenbjergparken, så skabes der relationer og det giver tillid. Tilliden gør, at det er muligt at hjælpe”, siger Jan Prokopek.

“Den styrkede indsats i og omkring boligområderne fra Jobcentrets side virker, og vi fortsætter derfor den forstærkede indsats”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...