Flere gengangere i kolonihavekredsens bestyrelse

22. marts 2018 Sundeved

Ved det årlige repræsentantskabsmøde i Kolonihaveforbundets Sønderjyllands-kreds forleden kunne formanden, Preben Sørensen, Sundeved, berette om en travl sæson både for kredsen og de tilsluttede seks haveforeninger i Haderslev og Sønderborg med i alt 555 kolonihaver.

Kolonihavekredsens formand, Preb Sørensen. Privat foto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved repræsentantskabsmødet i haveforeningen Sønderskovs klubhus i Sønderborg orienterede kredsformanden om kredsens kursus-og mødevirksomhed samt den årlige kreds-og præmiefest, som i fjor fandt sted i haveforeningen Sundsmarks Fælleshus med borgmester Erik Lauritzen som festtaler. kredskasserer Chr. T. Jacobsen, Sundeved, kunne berette om en sund økonomi.

Formanden samt bestyrelsesmedlemmerne Marian Nissen, haveforeningen Ringhaven, Haderslev, og Birte Sveen, Sundsmark, blev genvalgt og Jan Kjærgaard, haveforeningen Sønderskov, blev nyt bestyrelsesmedlem, skriver kolonihaveforbundet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kredsens havekurser i Sønderborg med havekonsulent Ole Daugaard, Haderslev, fortsætter i Sønderskov den 8. april og i haveforeningen Skovly den 22.april, mens årets kreds-og præmiefest holdes i Haderslev den 6. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...