Flere gengangere i kolonihavekredsens bestyrelse

22. marts 2018 Sundeved

Ved det årlige repræsentantskabsmøde i Kolonihaveforbundets Sønderjyllands-kreds forleden kunne formanden, Preben Sørensen, Sundeved, berette om en travl sæson både for kredsen og de tilsluttede seks haveforeninger i Haderslev og Sønderborg med i alt 555 kolonihaver.

Kolonihavekredsens formand, Preb Sørensen. Privat foto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved repræsentantskabsmødet i haveforeningen Sønderskovs klubhus i Sønderborg orienterede kredsformanden om kredsens kursus-og mødevirksomhed samt den årlige kreds-og præmiefest, som i fjor fandt sted i haveforeningen Sundsmarks Fælleshus med borgmester Erik Lauritzen som festtaler. kredskasserer Chr. T. Jacobsen, Sundeved, kunne berette om en sund økonomi.

Formanden samt bestyrelsesmedlemmerne Marian Nissen, haveforeningen Ringhaven, Haderslev, og Birte Sveen, Sundsmark, blev genvalgt og Jan Kjærgaard, haveforeningen Sønderskov, blev nyt bestyrelsesmedlem, skriver kolonihaveforbundet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kredsens havekurser i Sønderborg med havekonsulent Ole Daugaard, Haderslev, fortsætter i Sønderskov den 8. april og i haveforeningen Skovly den 22.april, mens årets kreds-og præmiefest holdes i Haderslev den 6. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...