Flere indbrud

30. december 2015 112

Ved Kirkens Korshær i Ulkebøl blev der smidt en sten gennem døren og tyven fulgte samme vej ind i forretningen. Her blev der stjålet en sort knælang minkpels og en træhest med hjul. Der er videoovervågning på stedet, men politiet opfordrer alligevel eventuelle vidner eller gerningsmanden selv til at henvende sig på tlf. 1-1-4.Politibil set bagfra

Artiklen fortsætter under annoncen

På Fiskervænget i Sønderborg blev en rude knust i en lejlighed. Alle rum er gennemrodet og der er endnu ikke overblik over hvad der blev stjålet.

I et hus på Snogbækvej i Øster Snogbæk havde beboerne ikke været hjemme i flere dage og det havde en tyv benyttet sig af. Der er stjålet dobbeltriflet sølvbestik, 12 knive, 12 gafler, 12 kagegafler, 13 dessertskeer og 14 teskeer.

På Møllebakken i Guderup opdagede en borger, at der stod en person i garagen ved en af villaerne. Da personen ved garagen opdagede, han var blevet set, stak han af gennem hækken i retning mod Søndergade. Den eneste beskrivelse af manden er, at han er omkring 170 cm. høj. Politiet kørte til området for at søge, men fandt ham ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis nogen har oplevet noget lignende eller måske har set manden i flugten, så vil vi meget gerne høre om det”, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk